Hämndbegäret är starkt.

· Okategoriserade
Författare

Bild

Trots att jag slutat att kommentera pokersvängens infantila Golgatavandring så dyker de upp. De som hatar att jag har/hade rätt.

Nu försöker mörkerfolket komma åt mig via mina vänner. Familjen funkar ju inte längre. Jobbet vet var jag står. Alltså skickar man mail och annat till mina vänner och deras arbetsgivare. Man skriver kommentarer i mitt namn och man försöker med alla medel få igen käften på mig. Det kommer inte att lyckas. Genuina människor vet vad det handlar om.

Att försöka resonera med sjuka människor, främst då  människor som kan diagnosticeras som personlighetsstörda, är helt dödfött. Det går inte. Den patologiske narcissisten KAN inte för sitt liv se att han/hon någonsin gjort eller sagt något felaktigt. Det finns några sådana där ute.

Debatt är alltså meningslös. Man bygger bara upp psykopatens eget ego.

Det finns dock dokument som kan visa hur dysfunktionella familjer(även enskilda personer) fungerar. Dessa förkortas FUP. Förundersökningsprotokoll.

Rädslan för att dessa papper ska komma ut till allmänheten är STOR, hos vissa spelare på planen. Ändå handlar det om offentliga handlingar. Jag kan tyvärr inte publicera dessa, eftersom  det då kan ses som ”förföljelse” eller ”ärekränkning”.

Vilken ”ära” handlar det om? Bedragare från barnsben handlar det om. Var och en kan begära ut FUPar och domar från Tingsrätten. Oftast är det gratis. Man kan även be att få delar av FUP. Exempelvis förhör med just den person man är intresserad av. Det räcker dessutom med att man nämner namnet på personen så plockar kontoristerna rätt på handlingarna. Sedan får ni dessa i brevlådan. Hur enkelt som helst.

Om några fler gjorde det jag gjort, skulle debatten i olika pokermedia se helt annorlunda ut.

Men rädslan att stöta sig med ”prominenser” är tyvärr större än sanningen…

7 kommentarer

Comments RSS
 1. UOlle

  Man undrar ju vad en psykoanalytiker skulle komma fram till om han analyserade alla Kentas bloggar om ”Simon ”dybban” Lindell och hans lögn”

  Om någon vill satsa sina pengar på att utlåtandet skulle bli att Kenta är En fullt frisk och helt normal vuxen man, så har vi ett vad.

  http://vimeo.com/59658050

  • LappRoffe

   Jag har vidarebefordrat bloggarna till ”yrkesmän” inom det område där jag själv varit verksam.. Du vet förbannat väl vad de säger. Samtliga säger samma sak. Inte bara om EN person. Det finns ju liksom några till. Annars gillade jag videon. Kändes som att man träffade bekanta…

 2. Raul

  Va fan. Upp med skiten på flashback, då kan inte narcissisten göra ett skit! Är för lat för att orka kontakta nån TR/HR, men nyfiken är en ju såklart.

  • LappRoffe

   Det är ju ett alternativ, men jag vill inte öppna ett konto där. Vore ganska genomskinligt. Men jag ska kolla upp om jag kan publicera utdrag ur FUPar, utan att publicera namn. Ett gäng fåntrattar är ju ganska triggerhappy numera. Själv kan de skriva vad skit som helst, men jävlar om du råkar trampa på prinsesstån…

  • LappRoffe

   Hade ju ett utdrag i gamla bloggen. Gissa vilka som anmälde och fick bloggen stängd?

 3. Nisse

  Kentas korståg mot Dybban är det mest patetiska jag sett på år och dag! Killen är inte frisk liksom hans efterblivna hustru. Sprider hela tiden dynga hur kasst Sverige är och hur alla bör vara då de inte inser att de själva är utfrysta av alla bekanta de haft.

  • LappRoffe

   Så sant, Nisse. Tyvärr förstår inte ens hans gode vän Cylinderhatten detta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: