Jag erkänner. Jag hade fel…

· Okategoriserade
Författare

Bild

Jag hade fel angående Svepofs jättehästjobbares årsmöte.

Mau hade ju inte alls kastat in handduken och varken Valterego eller hjälten från Kongokriget var på plats. Norinder vet jag inte.

Men jag hade rätt också. ELVA deltagare. Huruvida styrelsen var inräknad i dessa elva vet jag inte heller, men det är väl ganska oväsentligt, för fiaskot är lika stort som deltagarantalet är litet.

Jag hade rätt om Hogge, Bjoelle och Koivu. Nu konstaterar jag dessutom att antalet ”Kenkramare” växer. Jag konstaterar även rena lögner från vissa pokerbloggare, som påstår att jättehästförbundet består av 500 medlemmar. Det var antalet förra året 31/12, dit alla tvångsanslutna SM-deltagare hamnar. Det intressanta är antalet medlemmar IDAG. Räkna ihop DEM, Rosjon…

Det blir liksom bara fånigare, löjligare och mer patetiskt för varje jävla år.

Rosjon har gjort jämförelser med andra förbund och kommit fram till att Svepof håller god standard i procentuellt antal deltagare, kontra medlemmar i förbundet. Vore kul att se vilka förbund den gode Rosjon, med mjukvaran i ryggen, jämfört med.

Vidare applåderas den s.k. revisionen, som fyllde två år månaden till ära. Inget åtalbart har alltså inträffat…Detta hävdas alltså av den INTERNA s.k. revisionen som Svepof gjort. Några proffs på ekonomisk brottslighet har mig veterligt inte konsulterats. Det har skötts internt. Av vänner till tidigare styrelsemedlemmar och grannankor som plaskar i dammen. Allt är frid och fröjd. Ingen behövde betala tillbaka. Preskriptionstiden har ju dessutom gått ut, så vad spelar det för roll? Nu ser vi framåt! Jo tjena…

Varför vill inte Svepof redovisa DAGENS siffra på antalet medlemmar? Fundera på det ni…

Det fortsätter som det alltid gjort. Styrelsen nyttjar inkommande pengar från en sajt där ordföranden finns på en ”payroll”. Glassar runt lite, åker till Malta och kollar grejer, åker till Grekland och kollar grejer(nu när Mau är med igen), såsar på hotell i Stockholm och lirar lite grytor på styrelsemötena, där tiden hade kunnats lagt på något ”konstruktivt”…

För det viktigaste är alltid att vara ”konstruktiv”. Ordets betydelse är av ringa mening, som jag påpekat tidigare. All kritik är att se som ”gnäll”. Jag gratulerar ändå Svepof till tidernas sämsta deltagarsiffra på årsmötet. Tidernas sämsta ordförande och tidernas sämsta information till medlemmarna. Tidernas sämsta reklamdrive för SM(både live och online), tidernas sämsta s.k. revision och tidernas sämsta approach i bloggar och media av styrelsemedlemmarna. Ett fyrfaldigt ”fyfan” är på sin plats här…

JAG är fortfarande en av få som kommer med något konstruktivt: – LÄGG NER SKITEN FÖR HELVETE!

Som avslutning vill jag bara säga ett stillsamt:  undici….

10 kommentarer

Comments RSS
 1. Salte Petter

  Håller med! fattar inte att dessa ”pokerhjältar” blåser upp en bubbla när alla vet att det när som helst spricker. 11 deltagare på årsmötet och Rosjon jublar…..

  • LappRoffe

   Jag håller med dig, vilket du vet. Rosjon klassar oss säkert som idioter ändå.

 2. Martin

  Det hade varit roligare med 111 mötesdeltagare. Då hade dina synpunkter kanske vunnit legitimitet, nu uppfattas de mer som sparkar mot liggande motståndare.

  • LappRoffe

   Förlåt Martin. Det var inte min mening att sparka mot liggande. Jag råkade bara ha rätt. Precis som jag haft när det gäller Förbundet tidigare, 5050poker, Prosharks, Cardwolves, Pokerforum.nu, Geigert, Odelberg, Eriksson, Norinder, Lennarrd, Glime, m.fl. Hela moderatorligan som sänkt svensk poker, med Crappy och Klyka i spetsen, för att inte nämna Valterego och alla hans små hantlangare…

   Det är så här: Man får inte ha rätt. Har man ändå rätt, så har man haft det på fel sätt. Ni som inte förstår kan signa upp er hos Kenta på lite läsförståelse…

   • Martin

    Jag har aldrig uppfattat det som sparkar mot liggande! Mer ett mått på hur liten ankdammen faktiskt är. Dock måste ankdammen generera en massa penningar, varför skulle det annars plaskas så in i helvete…

 3. LappRoffe

  Märk väl att jag inte ens nämnt jättehästjobbarna i Svepof än…

 4. Jan banan

  Det var 11 st på mötet inkluderat styrelsen! Bra träffprocent för att bli invald om man skulle vilja det. Man skulle gått dit 12 polare och ”kuppat in sig” och sedan lagt ner skiten…….

  • LappRoffe

   Jag tycker att vi gör det nästa år! Paranoian hos Krukanligan kommer att bli så markant att de mobiliserar minst sextio personer till nästa år. Då kommer vi med sjuttio…

 5. Mats Ola

  Nu har förbundet gjort en video som skall visas på Tv 3 och Tv6!!?? Hur mycket kostar detta och kan detta vara vad förbundet skall satsa pengarna på? Oavsett vad Lina säger så kommer pokerfrågor INTE bli en valfråga!!

  • LappRoffe

   Som vanligt blev det ett fiasko. Inte en sekund kommer att visas i TV. Svepofs research om lagar och regler är lika pinsam som när familjen Månsson fick för sig att stämma Staten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: