Att kunna se sig i spegeln.

· Okategoriserade
Författare

Bild

 

Ni finns ju där, alla hycklare som tjänar pengar på att ljuga. Känner ni er viktiga, eller oumbärliga för samhället vi lever i?

Ni ljuger ju egentligen bara för er egen plånboks skull. Era synpunkter och åsikter, försvinner lika fort som ni får kicken från den ”sugardaddy” som bestämt vilka åsikter ni var tillåtna att ha. Ni har ju inga egna åsikter. Ni tar till er åsikter som förväntas er. Ni slutar att tänka själva. Ni följer strömmen av åsikter som bestäms av någon annan. Ni ”journalister”…Som följer en mall som bestämts av redaktörer och mediamoguler. Ni skriver det överheten vill att ni ska skriva. Era egna synpunkter och åsikter brottas ni med, under era sömnlösa nätter då ni ifrågasätter er egen syn på verkligheten och väger upp sanningen mot plånboken. Plånboken vinner varenda gång. Visst är det konstigt?

Det spelar ingen roll om folk är involverade i spelbranschen, gymbranschen eller trolleribranschen. Där man för närvarande är, där ljuger man. Så in i helvete. Man ljuger för sin egen plånboks skull. Inget annat.

När man byter bransch så ljuger man för den nya branschen, den nya sajten eller den nya chefen…

Naiviteten hos vissa ”lögnare” är faktiskt pinsam. De ifrågasätter aldrig lögnerna som kommer från ”Pappa”, utan de förutsätter att allt som kommer från en idoliserad pajas är sant. Sedan fortsätter den naiva att sprida lögnen tills den blivit sanning…

Jag har träffat många av er. Några har blivit något av ”vänner”, fast ändå inte.

Mina ”riktiga vänner” har aldrig tvekat en sekund, när det kommer till att förklara för andra vänner att de håller på att kuka ur. Det handlar om kärlek och respekt. Den dagen man inte vågar ifrågasätta sina vänners göranden och låtanden…

Det är den dagen då man står ensam.

Eller så får man betalt för just det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: