Aristokratins magplask.

· Okategoriserade
Författare

arist

De självutnämnda prominenserna inom svensk poker gör som vanligt ett kardinalfel. De tror att ingen vågar skriva om deras egen ruttenhet. De anmäler bloggar till höger och vänster och tror i sin inbillade megalomani att de tillslut är ensamma om åsikterna. De censurerar, editerar och skriver under falska alias. Att hylla sig själv har blivit ett varumärke.

Visst är det jobbigt när en liten lappjävel ändå fortsätter att granska er? Vad ni än gör, så fortsätter jag. Ni  KAN inte tysta mig, hur gärna ni än vill. Släck mina bloggar. Jag startar nya. Är inne på den femte nu. Pennans makt är större än hedersmannens pillenopp. Ett ordspråk som jag kom på precis nu. Hyllningar kan skickas via mail…

Att sitta som lokalpolitiker, förbundsordförande eller någon annan liten skitpost, blir man fortfarande sprayad med skit, ifall man agerar vapendragare åt dokumenterat kriminella bedragare.

Ingen av er är oantastbar. Ingen av er är ens trovärdig på något sätt. Ni har alla målat in er i hörn som ni inte kommer ur. Jag kommer att se till att färgen aldrig torkar. Jag har gjort det förr och jag kommer att göra det nu också. Ni är bara tragiska narcissister, som tror att ni står över allt levande väsen. Så är det inte.

Ni har utmanat mig. Ni stängde min andra blogg.

Nu går vi in i LappRoffe 6.0…

4 kommentarer

Comments RSS
 1. Martin

  Vad stod skrivet i din gamla blogg som gjorde att den stängdes?
  Och ja, jag läste den regelbundet!

  Nyfiken gul

  • LappRoffe

   En speciell trojka som gjorde gemensam sak för att tysta sanningen. Vilka de är, är ganska enkelt att lista ut.

 2. Fredrik

  Forsätt skriva!! Vi ärmånga som läser men orkar inte kommentera så ofta. Alltid kul med åsikter som inte följer strömmen.

  • LappRoffe

   Jag fortsätter. Det är bara halvdöda lokalpolitiker som följer strömmen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: