Cykeltjuvens moral.

· Okategoriserade
Författare

cykeltjuv

Att bli betitlad ”cykeltjuv” är ju ganska förnedrande. Det är, på något outgrundligt vis, bättre att tituleras bedragare, våldsverkare eller ekonomisk brottsling. På något sätt är den grövre brottsligheten mer acceptabel än den sketna titeln ”cykeltjuv”. Det är ganska enkelt egentligen. Bedragare, våldsverkare och ekonomiska brottslingar kan ändå ha en viss status bland kriminella. En cykeltjuv har ingen status någonstans. En cykeltjuv SKA inte ha någon status.

Det intressanta idag, är att olika ”hedersmän” och ”starka kvinnor” väljer att stötta cykeltjuven i hans förtalskampanj mot folk som säger sanningen. Hoppas ni är nöjda med er själva. Det får mig osökt att fundera på vilka hållhakar som cykeltjuven har på er. Tystnaden avslöjar hållhakarna, men i er egen megalomani så inbillar ni er att ni står utanför all relevant kritik. Jag kan berätta för er, att det gör ni inte. Er egen navelsträng till cykeltjuven kommer att bli avklippt. Sedan kan ni gå vidare med era liv, som politiker eller som ordföranden i olika obskyra förbund. Sedan kan ni fortsätta att trumpeta ut er egen förträfflighet i olika media, men sanningen är att ni slickar röv på kriminella bedragare och cykeltjuvar.

Att leva med lögner, försvara dessa lögner, försöka mörka alla lögner, måste vara ett heltidsjobb. Ett heltidsjobb för en cykeltjuv. Vad skulle tjuven annars göra? Erkänna att han är en gigantisk bluff? Erkänna att han håller på att krascha? Erkänna att han börjat snegla mot pensionen och se var han står om tjugo år? Erkänna att han inte har en aning om var han gömmer sig om tjugo år?

Hur ser cykeltjuvens fru på framtiden? Hur kommer cykeltjuvens barn att växa upp i framtiden? Kommer cykeltjuven ens att finnas där, eller sitter han?

Time will tell.

 

6 kommentarer

Comments RSS
 1. Fredrik

  KL kan ju knappast hävda att det är gamla saker som inte betyder nått längre då han själv är oerhört långsint och aldrig förlåter någon som enligt honom själv har fel.

  • LappRoffe

   Det finns ganska nya saker också. Men allt är ju lögner, som vanligt…

 2. Trosfrihet

  Haha, va?? Har han, snor han cyklar också, eller vadå? Det kan fan inte vara sant.

  • LappRoffe

   INGET är ju sant när det gäller HEN.

  • LappRoffe

   Bra länk. Minns den artikeln. Det finns ju några andra figurer i den artikeln som borde ha granskats för länge sedan. Det finns även fler, som är på banan idag, som inte tål granskning. Ett par ”profiler” som är högst verksamma inom svensk poker. Fundera på vilka som aldrig sagt emot takborraren, men som gärna jagar dennes kritiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: