Hys ingen oro.

· Okategoriserade
Författare

Jag är varken död, häktad eller rädd. Har haft lite mycket att göra bara. Viktigare saker än att ödsla tid på psykopater.

Jag fortsätter mitt skrivande här. Ska försöka separera pokern från det verkliga livet. Det kan bli en helt ny blogg på samma domän. Jag vet inte. Har inte haft tid att ens fundera på det. Men det kommer. Juridiskt är ju det här min egen domän, så då är det bara snuten som kan stänga.

Vi vet ju alla vem som är den första att springa till snuten och gråta. Mucka gräl, få på käften, spring till snuten…

Jag börjar samtidigt att tröttna på det här skrivandet, som konfliktform. Det ger inte ett skit.

Jag går nog tillbaka till gamla hederliga sätt att lösa kontroverser mellan MÄN. Problemet är att jag inte hittar några MÄN längre. Ingenstans. Av uppfostran och heder, så tar jag inte till våld mot motsatt kön. Men om inte motståndaren HAR något kön? Vad gör jag då?

Ska jag sparka honom på fittan?

Det visar sig vad jag gör, i sinom tid. Just nu har jag för mycket annat viktigt att göra. Det oviktiga tar jag när jag har tråkigt.

När jag har riktigt tråkigt brukar jag ta en semester i Spanien. En vecka i Marbella kan få mig att älska en tråkig vecka i Sverige…

2 kommentarer

Comments RSS
  1. Fredrik

    Har aldrig varit orolig men glad att pennan får lite av din tid. Kör hårt!

  2. MrMadoff

    Cykeltjuvens senaste alster är humor på hög nivå. Det är tydligen fullt rimligt att beklaga sig över den öken som drabbat andras bloggar trots att personen ifråga gör allt i sin makt att släcka sanningar.

    Jag slutar aldrig att förundras över hur hans självbild kan ha tagit sådana orimliga proportioner och det redan i tidig ålder. Min teori är att han fick bekräftelsen med modersmjölken, förmodligen sög han tills fjunen på överläppen kittlade lite för mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: