Tomtarnas vaktparad.

· Okategoriserade
Författare

tomtar

Som uppföljning på gårdagens, lätt irriterade blogg, fortsätter jag att kräkas över vårt fosterland…

Ny gubbe som klättrar i stolpar. Helt annat företag än igår. Han får inte till det heller. Men han upplyser mig om att JAG tydligen har ändrat abbonemanget, från fast telefon till IP-telefon. Det enda jag gjorde igår, var att felanmäla den fasta telefonen…

Ringer till Telia igen. ”Du har plats nummer 45 i kön, ditt ärende kan avhandlas inom 35 minuter”…

När jag tillslut får snacka med en levande människa, påminner jag nog om Kalle-Anka och hans vredesutbrott i olika tecknade Disneyfilmer. Förbannad på riktigt och fortfarande letande efter någon att slå på käften. Jag känner själv att jag håller på att ”gå i barndom”, då allt löstes över en smäll på käften. Min egen eller nån annans.

Stolpklättrare nummer två beklagar och drar iväg. Fortfarande ingen lina…

Sverige lär vara världsledande inom IT och telefoni. Inte just här, verkar det som. Kanske i Vitryssland, vad vet jag…

EN sak är säker. Om inte min uppkoppling fungerar i morgon, kommer någon, skyldig eller inte, att få ett ganska stort paket med modem och kablage installerade på ett ställe där solen aldrig skiner. Då snackar jag inte om Boden…

Undrar vilken firma som kommer i morgon…

2 kommentarer

Comments RSS
  1. Bodiil

    Följande telefonsamtal utspelades härom dagen. -Hej jag heter Josefin och ringer dig från Telia. Vi har ett jättebra sommar erbjudande till våra trogna kunder. Å du är ju en av dom. Ja svarar jag från bilen nånstans mellan Hagfors och Torsby. -Och…… -Om du höjer din månadsafgift med 40kr, det är ju inte mycket, så får du en surfplatta för 250kr i mån för resten av bindningstiden som föressten är till april 2015. Nej tack svarade jag artigt. -Jag har så dålig täckning där jag bor en stor dela av året så det är ingen mening med. Sen fick jag förklara var jag bodde å jo då där var det fulltäckning. Nej hävdar jag som tycker att jag borde veta. Jo hävdar Josefin. Detta höll på i evigheter. Dessvärre slutade det med att jag fick be stackars Josefin, som säkert är en mycket söt, rar och kundorienterad telefonförsäljerska, att kort och gott dra åt helvete. Trist!

    • LappRoffe

      Så där brukar jag också göra och säga, men jag tycker inte alls att det är trist. Jag tycker att det är roligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: