Facebook på riktigt.

· Okategoriserade
Författare

ölKolla här! Jag dricker bärs!

44 gilla och 32 kommentarer som alla säger  -Gud så gott! Lyllos dig! Mumselimums…

weber  Kolla här! Jag grillar på Webergrillen!

Egentligen är det en helt vanlig flintastek som jag skurit bort fettet ifrån. Hunden ska ju ha sitt också, men jag kallar slamsorna för något annat. Oxfile’ funkar ju inte med den där färgen, men kalvinnanlår kan fungera. Det kör vi på.

94 gilla och 66 kommentarer som alla säger – Gud så gott! Lyllos dig! Mumselimums…

 

maltSedan måste jag ju supa lite också.

Jag visar en bild på nån whisky som jag aldrig skulle ha köpt, men den får symbolisera mitt eget hembrända som är mycket bättre. Men det behöver ju ingen få veta.

54 gilla och 32 kommentarer som alla säger  – Gud så gott! Lyllos dig! Mumselimums…

 

dotter Sedan plåtar jag min dotter.

Hon ville inte ha nån mat. Otacksamt litet svin. Men henne ska jag ta itu med lite senare. Jävla grisunge.

0 gilla, men 1 mumselimums.

fru En bild på frugan måste ju med också.

Helvete vad hon har misslyckats med sminkningen. Eller hur? Hö hö. Kärringar…

Ännu en lyckad grillafton läggs till handlingarna. Men alla bilder kanske inte läggs ut på Facebook. Folk kanske inte trycker på gillaknappen så mycket när verkligheten visar sig. Alla ska vara lyckliga och nöjda på Facebook. Hur piss man än mår, så ska man visa upp en lycklig tillvaro på Fejjan. Min frukost var god. Min lunch var fantastisk. Min Webergrillade middag var överjordisk. Min öl var den kallaste och bästa i hela universum.

Tänk om människor skulle skriva ner vad de egentligen känner och tycker på Facebook.

Då skulle den sidan bli intressant.

Vissa grisar skulle få ändra sin presentationsbild. Jag har ett ganska bra förslag:

mask

1 kommentar

Comments RSS
  1. Martin

    Det sjuka är att vår verklighet och nutid känns som ännu en av alla dessa betittade och beundrade djävla fondväggar, men inte oxblodsrödsdesignad av Ernst Kirchengestieger, eller whatever, utan täckt av en 104-tummare som dunkar alla medvetslösa med kändisar som är kända för att de är är kändisar och som alla vill ha på kompislistan i facebook… osv osv osv osv i all evinnerlig evighet… och alla är ju så lyckliga… och verkligheten har inte inträffat om man inte visar det på facebook… och jag har ingen facebook… Fan också, det är synd om mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: