Så här gör vi!

· Okategoriserade
Författare

snille

Jag vill ju egentligen hålla den här sidan ren från all sjukdom och ruttenhet som florerar i poker/spelvärlden, men behovet av att få göra sin röst hörd, verkar större än jag hade räknat med.

Jag öppnar lapproffe.blogg.se  igen.

Ett klick på ormen på ”om”sidan skickar er dit.

Jag välkomnar folk som vill skriva en egen bloggtext, eller bara synpunkter på den världen. Lägg texten i kommentarsfältet, så redigerar jag och lägger upp den som blogg. Kan bifoga någon passande bild också.

Hur adminverktygen fungerar på olika sidor, vet de flesta vid det här laget. Jag ger gärna en röst till alla som anser sig behöva den. Min blogg.se-sida hade stundtals en jävla massa sidvisningar.

Vill ni bara göra en kommentar, så skriv det. Vill ni ha en blogg, så skriv det.

Jag förbehåller mig rätten att redigera era texter, så att sidan inte stängs p.g.a. olagligheter, men jag kommer INTE att förvanska andemeningen i det skrivna. Som ren bonus rättar jag även stavfel, särskrivningar och andra skrivfel, så era alster kommer att se förbannat bra ut.

Jag kommer nog själv att kommentera ibland, men tanken är att sidan ska drivas av helt andra tangentfingrar än mina egna. Jag fungerar som admin.

Jag skriver något liknande på lapproffe.blogg.se alldeles strax.

Kul att se ifall det funkar.

Jag tyckte mig känna en pust av svettlukt från nordost…

 

3 kommentarer

Comments RSS
  1. MrMadoff

    Så du ska bli förläggare på gamla dar, härligt!

    Ska bli intressant och se om det leder till att du går med i svenska förläggarföreningen och kuppar in en ny styrelse eller börjar ge ut böcker åt Bergman och Lina O?

    • LappRoffe

      Ja precis. Förläggare låter skitbra. Linas bestseller kommer nog att sälja sig själv. Förmodligen i några miljarder exemplar och översatt till 318 språk. Tror att Glajmen är förläggare där…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: