Även HornPer ska finnas i minnet.

· Okategoriserade
Författare

anti

Julhatare eller inte, så glömmer jag ändå inte gamla vänner.

Jag fick din hälsning per mail, men jag svarar här istället.  Jag önskar dig allt gott, vad du än pysslar med. Snöfallet över Skåne gör väl att bara dina horn syns, när du knatar gatan fram, på väg till porrbutiken och den senaste latexdockan som kommit ut på marknaden…

Fast känner jag dig rätt så sitter du på en solig strand i Sydamerika och garvar åt oss idioter som känner ett tvång att skotta snö.

Jag skickar även en gemensam hälsning från oss två, till trojkan Eriksson-Odelberg-Geigert…

Hoppas ni åker in på kåken era jävla svin! Vi hade rätt! Som vanligt!

Till dessa bedragare önskar jag en jävligt ond jul och ett förbannat pissigt nytt år. Ju pissigare, desto bättre.

 

Frid i stugan , anti.

Trevligt att du inte glömt mig.

5 kommentarer

Comments RSS
 1. olle

  Tar mig också friheten att trots julhat framför en önskan om god jul till dig och dina nära. Som en stor fan av dig och din prosa så hoppas jag att du skrver den där boken.
  Att du behärskar personliga betaktelser med svärta står väl helt klart men jsg är litr nyfiken; kan du inte skriva något personligt från ditt liv när det varit medvind, solen i ryggen och jublande glädje? Vore väldigt kul att läsa
  Mvh
  Olle

  • LappRoffe

   Klart det kommer Olle. Allt har sin tid. Jag kan tyvärr inte skriva något på ”begäran”. Mitt skrivande fungerar inte så. Jag går helt efter en känsla som uppkommit inom 15 minuter.

 2. antikrist

  Behövs inga latexdockor när Köpenhamn ligger såpass nära hehe.
  Solig strand blir det först om några veckor, fast ej i Sydamerika. Du vet nog varför…:-)
  Gott Nytt År Roffe, och som nyårslöfte ska du lova att återigen börja skriva om poker.
  Annars kommer vargen och biter dig…

  • LappRoffe

   Sorry old friend. Jag skiter i den svängen. Du hade rätt där också. Jag borde aldrig ha outat mig. Jag har fått veta ”den hårda vägen” vad det kan innebära när man hotar folks plånbok. De här asen har inga spärrar whatsoever. Vi får väl luta oss tillbaka och konstatera att vi ändå försökte. Idioterna förstår detta inte, än idag, men jag själv kan se mig i spegeln varje morgon. Undrar hur många som grejar det?

 3. olle

  Härligt lyckad julafton nästan hela vägen. Underbara glada miner hos barntn som lekte dansade åkte pulka och öppnade julklappar . Frun glad och det är ju så att happy wife happy life.God mat älskar julmat. Satt på hårt golv och byggde bilbana och lego åt barnen och va fan vad stel man blivit. Det där med att sitta på golvet och bygga är nog det jobbigste med vardagslivet med 2 barn…
  Ett par nubbar blev det till glöggen, mumman och ölen och jag som sällan dricker sprit drömde något överjävligt på natten.
  Jag drömde att jag åt en fullständigt enorm jättebit till marshmellow och det otroligt jävliga är att jag vaknade med magknip OCH KUDDEN VAR BORTA !!!
  God jul!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: