Ber om hjälp här.

· Okategoriserade
Författare

Det finns alltså någon kul typ, från pokersvängen, som skapar olika profiler på nätet. Eller inte ”olika” egentligen. Han kallar sig ”lapproffe”, både på twitter och numera även med mailadress lapproffe@gmail.com.

Det är INTE min mailadress och INTE min twitter. Jag twittrar inte.

Hjälp mig att dra åt snaran kring den här figuren. Ni kan skicka ev. mail och mess till min vanliga hotmailadress.

Att det är en sjuk människa står väl ganska klart, men jag vill identifiera honom.

Om någon lyckas klösa fram ett IP på figuren, så kan jag själv ta ärendet därifrån. Har ni tidigare inte kommenterat i bloggen, så syns inte era kommentarer förrän jag godkänner dessa. Era uppgifter kommer då att raderas utan att bli offentliga.

Ni som känner mig har min mailadress och telefonnummer.

Tackar djupast på förhand. Jag är säker på att vi hittar aset.

/Roffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: