Pungkulor.

· Okategoriserade
Författare

 

Det är det viktigaste ifall man vill vara MAN.

Man ska ha cojones, ballar av stål och nuts the size of  Ireland…

Man ska ha pungkulor nog att våga göra vad fan som helst, cojones nog att ge sig in i situationer(som någon annan bestämmer) och stålballar som gör att man är osårbar. -Got any balls, chicken?

 

Helt idiotiskt.

Pungkulorna är mannens svagaste punkt och detta faktum försvinner inte för att man försöker utmåla pungkulorna som jättestora eller gjorda av stål. Pungkulorna är ett par pinsamt ömtåliga vaktelägg, omgärdade av skrynkligt och hårigt skinn. Fula som fan dessutom.

Det spelar ingen roll hur mycket du tar i bänkpress, eller hur mycket karate du tränat. Hur många itch, hatch njö, kjö du än har gjort…pungkulorna blir inte starkare för det. Du viker dig fortfarande dubbel av smärta ifall en treåring snärtar till på rätt ställe med sitt pekfinger. SÅ jävla mycket cojones har vi. Alltså ingenting.

 

Det är kanske medvetenheten om denna löjliga svaghet, som fått machomännen att yra om ballar av stål, cojones etc.

 

Jag visste inte ens vad pungkulor var för något, innan jag snodde farsans herrcykel för en tur runt kvarteret. Jag kom tio meter. Sedan slog jag pungen i stången och stöp genom rönnhäcken, rakt in i morsans rosenbuske. Där blev jag liggande i fosterställning.

 

Smärtan var så oerhörd att jag minns den än idag. Den värsta jag upplevt. Skrapsåren från rostaggarna märkte jag inte ens. Det var något annat som skickade en kanonkula från skrevet till långt upp på magen.

Det var mina cojones som fått sig en liten smäll. Mina ballar av stål som fått mig att våga sno farsans cykel, visade sig vara av Jello. Inte stål.

Ännu en viktig utbildning i våld. Hur tuffa de än är, så viker de sig dubbla efter en liten snärt med ett finger på rätt ställe.

För nytillkomna Internetgangsters, som inte vet var pungkulorna finns, kan jag meddela att det funkar ganska bra med en tumme i ögat också. Välj då något av de blå på framsidan, för annars kan ni fortare än beräknat komma i kontakt med era egna cojones.

 

Någon sensmoral finns egentligen inte i den här texten.

Jag råkade bara tappa nyckelknippan på ett dåligt ställe…

 

 

2 kommentarer

Comments RSS
  1. generationxpunktse

    Det måste vara en sjuh*lvetes tung nyckelknippa? =)

    • LappRoffe

      Jo jag vet.Den fick lite extra fart av kedjan också. Mina jellobollar har inte hämtat sig än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: