Bara en snabb reflektion…

· Okategoriserade
Författare

Norskarna kör sitt norska mästerskap i livepoker på Gardemoen. Ett mindre land än Sverige. Man räknar in runt 2000 deltagare.

Hur många hade Herrefolket Sverige? 150 eller nåt på Malta…

Jag säger inte så mycket om det här, eftersom Svepof varit odugligt i alla jävla år. Men det mest tragiska är att de få skribenter som fortfarande ägnar sig åt svensk poker(läs Valterego) inte nämner den här skillnaden med ett enda ord. Tidigare applådörer som Rosjon har inte skrivit en stavelse sen januari, så hans applåder har nog tystnat. Inget om detta skrivs på det enda pokerforum som finns kvar i Sverige, men där skrivs å andra sidan inget annat än dagböcker och reklam för den sajt man för närvarande är stolt samarbetspartner med.(Valterego igen)

Sorgligt är bara förnamnet. Skyddandet av 5050-pokers grundare och deras otillbörliga marknadspåverkan, samt mörkandet vid konkursen är mer än sorgligt. På gränsen till olagligt. Vem satt på facit(förutom jag)? Jo Valterego. Erik Rosenberg.

Den mannens uppgifter ska ni ta med en helvetes stor nypa salt i framtiden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: