Hetsjakt på rökare.

· Okategoriserade
Författare

snilleDet har blivit så. När folk inte har något annat att bli upprörda över så riktar man sin ilska mot oss som röker. Jag både röker, snusar, super och knullar, men det är just rökningen som gör att folk förföljer mig. De påstår att jag förgiftar dem själva och deras barn. De påstår att jag kostar en helvetes massa för sjukvården…Vilken jävla sjukvård? Jag har i stort sett aldrig utnyttjat någon sjukvård, mest för att jag själv arbetat inom den sfären och sett hur värdelös den är. Jag har definitivt inte nyttjat någon sjukvård för tobaksrelaterade åkommor. Inte alkoholrelaterade heller. Däremot några idrottsrelaterade…

De värsta hatarna är dessa jävla lattemorsor som kärrar sitt hjärtegryn på centrala Stockholms gator. De här jävla idioterna som förväntar sig att allt och alla ska rätta sig efter dem, för de har blivit välsignade med en liten skitunge som är det mest unika i världen. De går med sina vagnar längs Hornsgatan, med näsan i vädret, och väntar in sina lattemorsapolare från tvärgatorna. Sedan går de på led till någon uteservering vid Stockholms mest förorenade gata. De reflekterar inte ens över att deras lilla hjärtegryn redan fått i sig tusentals tungmetaller via trafiken. Nu ska det drickas latte och pratas barn…

De är i vägen för alla andra som vill sitta vid samma servering och de halar fram sina tomma arbetshandskar så fort ungjäveln gnyr. Det ska alla tolerera, för vad är mer naturligt än det här? Det är så naturligt så att annat ter sig helt sjukt. Självklart är det bästa stället att amma sitt barn Hornsgatan på Söder. Helst utomhus på uteserveringen. Medan man ändå håller på, så ber man alla släcka sina cigarretter, för Gullefjun kan faktiskt ta skada av äcklig cigarrettrök. Avgaserna från biltrafiken, flygtrafiken och fabrikerna bekommer inte den goda modern. Det är JAG med cigarretten som försöker döda hennes barn…

Jag är så jävla less på den här skiten. Låt mig vara, så länge jag inte är hemma hos er och bolmar er i ansiktet. Ni kan inte ändra på mig. Vilka argument ni än kommer med. Jag kommer att fortsätta att röka och jag kommer att röka mer ju mer ni tjatar.

”Du kommer att kosta sjukvården en massa pengar” brukar idioterna haspla ur sig. Förvisso, om jag nu får någon tobaksrelaterad åkomma. Det vet vi inte ännu. OM jag får en sådan så har jag via skatten på tobak betalat min sjukvård tio gånger om. Detsamma gäller alkohol.

Skatten på tobak och alkohol är ju inte öronmärkt för skador som dessa preparat åstadkommer, utan de pengarna går till helt andra saker. Precis som alla höjningar av drivmedel. Tror ni att det går till bättre vägar? Jag tror inte att ni vill veta vart de pengarna går…

Jag fortsätter att röka, snusa, supa och knulla, medan jag ser att lattemorsorna inte får ett dugg av dessa njutningar…

2 kommentarer

Comments RSS
  1. Fredrik

    Det är väl rätt vanligt hos självupptagna individer att om någon annan gör något som inte passar dem så ligger ansvaret till förändring alltid hos den andre. Att se sin egen del i sammanhanget är svårt. Det går ju att applicera rätt väl i ämnet som du inte skriver om längre.

    En reflektion på utnämnandet av årets ambassadör inom pokern. Dybban vann en jordskredsseger och Glajmen hamnade rätt långt ner. Kvalité slår kvantitet alla dagar i veckan!

    • LappRoffe

      Rättskaffenhet kommer att slå ruttenhet i alla tider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: