För VEM arrangeras Poker-SM?

· Okategoriserade
Författare

lögn

Är det för spelarna? Eller är det för tidigare/nuvarande styrelsemedlemmar i Svepof?

För spelarna! För alla som är emot monopolet! För alla som inte gillar Statens s.k. ”fusk-SM”… Så brukar det låta. I Rosjons blogg framförallt. Och i alla andra led som har personliga vinningar i att köra upp tungan i röven på vem som än representerar, det man tror är Sveriges pokerspelare.

Men hur ser det ut om man skrapar lite på möglet som täcker denna genomruttna ost som kallas ”förbund” utan att någonsin varit ett förbund.

Att man sålt SM till sin egen styrelsemedlem är ju ingen nyhet. Att Mau och Storåkers driver PE(eller drev) är heller inget nytt. Vad som är intressant är att studera siffrorna i bolaget. Där kan man se hur företaget dyker.  http://www.allabolag.se/5566978267/bokslut

”Rädda en kompis” är orden som kanske stämmer. Eller varför inte ”Sko mig själv”, vilket varit Svepofs varumärke sedan start.

Att aposteln i dryghet, Bjoelle, kommer att arbeta för PE är ju solklart, men vilka fler från samma styrelse? Jag gissar på Lina och Hogge som ambassadörer i PEs monter på Malta. Samtliga kommer naturligtvis bara att ”hjälpa till lite”, för jag kan garantera att inga synliga löner kommer att betalas ut från PE.

Vilket osökt får mig att gå in på en annan hycklare. Han som utan att ha något på de skånska bockfötterna kunde döma ut folk som skattesmitare och fega nolltaxerare. Han som idiotförklarade småbarnsföräldrar och förresten precis alla som inte hade samma åsikt som han själv. Då pokerguru. Idag trollerigubbe. Jag undrar lite stillsamt hur gigen skattas idag? Lite som ”stand up comedy” förmodligen. Lön från barkassan. Kanske inte så konstigt att Jadbäck håller en låg profil idag. Jag skulle nog själv göra det i det läget…

MEN. På Pokerevents hemsida läser jag att Jadbäck är den som ansvarar för driften av bolaget. Varför är jag inte förvånad? Ytterligare en tidigare styrelsemedlem med ”rättskaffens” tatuerat från panna till bockfot. Nu hade han ju ingen längre karriär som representant för Sveriges pokerspelare, men det fanns nog anledningar till det plötsliga avhoppet. Jag gissar på ”tidsbrist”. Det brukar vara standard.

Sen snackar Rosjon om ”Fusk-SM”…

 

4 kommentarer

Comments RSS
 1. Fredrik

  Klockrent!

 2. MrMadoff

  Exakt!

  Dessutom, för vem publiceras ”superbloggen”?
  För att ge god och intressant pokerjournalistik till spelarna eller för att ge unibet och deras rep reklam?

  • LappRoffe

   Superbloggen existerar enbart för att Cylinderhatten ska få boosta sitt eget, redan överdrivet Ranelidska ego. OCH för att göra reklam för Unibet…

 3. LappRoffe

  Det trista är ju att det finns samma ”beröringsskräck” bland svenska s.k. pokerbloggare som när det gäller tiggare i vänstermedia. Av alla megafoner i pokersverige har vi alltid fått lära oss att Svepof är bra och nyttigt. Megafonerna har alltid haft egen vinning av sitt bräkande…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: