Svenska Pokerföreningen

· Okategoriserade
Författare

Nu har vi en ny styrelse igen. Vad har de uträttat. Vad har de gjort? Inte ett skit.

Jättehästjobbarna försöker med alla medel att få Mau som arrangör för SM. Tre år framåt. Av en ren händelse var ju Mau ordförande i Svepof innan ”the golden girl” tog över. Allt planerat långt i förväg. Idioterna som betalar medlemsavgiften är dock konstant. Runt 500 tvångsrekryterade.

Vad tror ni att ni ska kunna åstadkomma på Almedalsveckan? Samma fiasko som Aaron gjorde, när han söp ner en folkpartissa?

Allt mörkas som vanligt. Mattias Andersson tror att han ska vara en ”frisk fläkt”, men han går in i mörken som alla andra.

För de som inte förstår, vill jag berätta att jag följt ”Pokerförbundet” sedan de startade. Många år nu. Jag har sett hur pengar fördelas och jag har sett hur enskilda ledamöter skapar sig en personlig framtid. Jag har sett hur styrelsemedlemmar ser till sin egen bizniz istället för att jättehästjobba för föreningen. Nu är vi där igen. Varenda fåntratt som sitter i styrelsen idag, sitter där för sin EGEN skull. Inget annat. Fattar ni inte det här så måste ni läggas in.

Hela Svepof är ett jävla skämt. Nu ska man dra till Åland för att ragga medlemmar. Finska medlemmar till ett svenskt förbund/förening…Allvarligt…Vad fan håller ni på med? Räcker inte pinsamheterna genom åren? Men Mattias Andersson kan säkert styra upp skiten…

3 kommentarer

Comments RSS
 1. Pokerstar

  ”Jättehästjobbarna försöker med alla medel att få Mau som arrangör för SM. Tre år framåt.”

  Menar du den sittande styrelsen?

  Mau har redan fått uppdraget att utföra SM i tre år av den förra styrelsen. Det var den förra styrelsen som gjorde avtalet och som den nuvarande styrelsen ärvde.

  Självklart är det inte ok att någon vecka innan årsmötet göra på detta sätt och det är verkligen inte ok att sälja ett SM till en sittande ledamot. Det är enl mig en skandal.

  Men nu sitter vi där vi sitter och får göra det bästa av detta så att vi får ett SM att minnas.

  • LappRoffe

   En liten granskning av PE och dess räkenskaper borde väl ändå göras? Då kan ni få legitimitet att riva upp avtalet om ni inte hittar självklarheter i era egna stadgar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: