Förväntningar.

· Okategoriserade
Författare

Jag ser att läsarskaran förväntar sig en lång harang om Svenska Pokerförbundet. Svepof.

Till att börja med är samtliga ”förbund” i Sverige en samlande kraft för olika klubbar. Svepof är en samlande kraft för sina egna styrelsemedlemmar. Den som inte ser detta är blind, döv eller utvecklingsstörd. Eller så nickar man ”Rosjon”…

Jag har i alla år propagerat för att Svepof ska läggas ner. Likförbannat tycker rövhålen i Svepof att jag ska engagera mig i förbundet eller hålla käften. Jag håller aldrig käften. Varför borde jag göra något för något som jag anser inte borde finnas? Tell me Mister Knowhow. Berätta för mig hur storslaget arbete Svepof har gjort. Berätta för mig vilket jättehästjobb en sketen styrelsepost i Svepof innebär. Kör över mig. Du har all ickeredovisad fakta på din sida. Döda mig…

De stackare som fortfarande hyllar ”förbundet”, visar bara sin egen låga IQ. Eller sin egen rädsla för konflikter. VEM känner igen sig?

Dra bara åt helvete era jävla kryp. Ni har inget existensberättigande whatsoever. Den dagen ni vågar se verkligheten är förmodligen allt för långt borta för att JAG ska hinna se den. Förhoppningsvis ligger jag i jorden innan Koivu och Valterego kör sitt femtiofjärde hyllningstal till Svepof, ackompanjerade av Rosjon…

Sa jag det på fel sätt igen?

 

 

5 kommentarer

Comments RSS
 1. Fredrik

  Det mest intressanta är ju att styrelsen själva inte verkar dra riktigt åt samma håll. Det är dock inte ordförandens fel, det är de andras fel. På hennes engagemang är det inget fel på, kompetensen finns och hon har många år bakom sig inom bridge (har jag läst flertalet gånger). Jag har aldrig läst något om ledarskap runt henne, bara hur idog (nyttig idiot) hon är i alla saker hon tar sig för. Undrar om det har något samband…

 2. LappRoffe

  Att som tonåring vara ordförande för bridgens ungdomsförbund, är inte på något sätt en merit. För det första måste man se vad ett ”förbund” är för något. Jämför gärna med olika idrottsförbund, där klubbar samlas under samma fana. Svepof är inte, och har aldrig varit ett förbund. Det är en samling pappskallar som vill ha ekonomisk vinning för sig själva. Om det sedan gäller gratisresor, gratisboende eller gynnande av styrelseledamöternas egna företag, är skitsamma. Svepof har alltid bara existerat för sin egen styrelses skull. Den som påstår något annat är kriminellt dum i huvet…

 3. LappRoffe

  Rosjon påstår fortfarande att SvS har ”stulit” SM. Sanningen är att Månsson ”gav” bort SM till SvS. men sanningen har ju aldrig varit aktuell i något av den hennens krönikor. Jag föraktar såna här bedragare av hela mitt hjärta. Att inte våga skriva sanning är det lägsta bland folk som skriver. Rosjon ligger längst ner i dypölen…

 4. Fredrik

  Han har en hyggligt snedvriden syn. Fortfarande bitter för SM 2008. Jag upplever att han är så förblindad av sitt hat mot Svenska Spel att han inte kan se klart!

 5. 1@ddr0££e' alias UOlle...

  Det var länge sen du skrev nått kul nu Rolf eller ritade menar jag eller jag vet inte vad jag menar egentligen jag saknar dig och anti så mycket bara kanske Gud Jul förresten din fjant…,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: