Att ”blindskita”…

· Okategoriserade
Författare

blindskit

Ett klassiskt maskartrick inom byggbranschen. Istället för att arbeta sitter man på skithuset, tidigare med en serietidning i hand, men numera är det annorlunda…

Idag sitter man på skithuset med en smartphone och en kopp kaffe. Blindskitningen har även ökat i tid. Från en halvtimme till närmare en timme…Vad ska man göra med såna här människor? Förklara lite stillsamt att detta inte är okej? Eller sparka ut dom från arbetsplatsen med huvudet före? Eller tala med deras föräldrar? Jo tjena, det brukar ju funka bra…”Min pojke är bäst i världen”, typ…

Det tragiska är att ingen ruskar om blindskitarna. De får gå där tills jobbet är slut. Sedan går de vidare till nästa jobb, som Mamma har ordnat, och blindskiter bort även det arbetet. De flesta blindskitare vill ju egentligen jobba inom media, eller spela TV-spel på heltid. Hur kan de tro att de är smartare än rutinerade byggrävar på ett jobb som de fått via Mamma? Övergår mitt förstånd…

Min egen tro på generationen som kommer efter mig är noll och nada. Den Svenska generationen alltså. Söndercurlade jävla skitungar som gjort blindskitandet till stor konst. Sedan gnäller de om att invandrare tar deras jobb…Men för helvete…

Om en invandrare som knappt kan svenska, som inte har den minsta koll på svensk kultur och som är förvirrad i sin nya miljö…”tar ditt jobb”…

Då är det förbanne mig DU som är värdelös, din jävla blindskitare…

2 kommentarer

Comments RSS
  1. LucyInTheSky

    Fick en ny chans att kommentera nu när du tog upp ämnet igen. Vill inte säga emot dig, tror säkert ungdomar (räknas vi 80-talister dit?) är mer curlade idag än för 30 år sen. Det jag däremot vill ta upp är den andra sidan. På mitt jobb, inköpare, så kommer ofta ungdomar in som praktikanter eller sommarjobbare. Extremt pålästa, drivna, öppna för ny kunskap och att ta emot den från de äldre. Både tjejer och killar. Dessutom från idrottsvärlden, handboll i mitt fall, ser jag ungdomar som trots (eller kanske tack vare?) elitsatsning på 2pass om dagen planerar sin skola utöver detta. Jag är inte kommunist och tror att allt är systemets fel, alla individer har ansvar för sitt eget liv. Dock tror jag inte det är så konstigt att människor idag växer upp en konstig bild av vad jobb är när det som hyllas mest i media mm är att skapa karriär genom att supa och knulla i tv alternativt genom idol. Med det sagt så vill jag bara säga att jag tror iaf på ungdomarna idag. (Jag räknar iaf bort mig själv med god marginal…)

    • LappRoffe

      Jag tänkte på 90-talisterna. Alla är inte kass, men en stor del. Tjejerna håller hög kvalitet fortfarande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: