Det här med ”vänner”?

· Okategoriserade
Författare

döden Vad betyder ordet ”vänner” egentligen? Hur handskas människor med ordet ”vänner” egentligen?

Förbannat illa, om du frågar mig…

 

Det är så förbannat utstuderat. Folk använder uttrycket ”vänner” för att höja sin egen ställning i den värld man valt att leva i. Är man ”vän” med någon högre uppsatt person(vilket i sig bara är bullshit), så tror man att man själv får en högre status, i den lilla skitkretsen där man gnuggar sig mot varandra.. Notera att jag använder ”man”, istället för ”jag”. Jag har aldrig sjunkit till den träsknivå där flertalet av mina ”vänner” befinner sig…

 

Jag ska klargöra ett par saker här.

Du kan ALDRIG kalla mig ”vän” om du samtidigt kryper för en genuint ond människa, bara för att du vill rida på dennes namn. För att du själv vill upprätthålla någon form av status av att känna prominenser. Du är så jävla körd. Så jävla körd.

Du kan ALDRIG sitta vid mitt bord och förklara hur rätt jag har och hur korkad du själv varit, för att senare gå ut offentligt och idiotförklara mig. Du är körd. Så jävla körd. Hur mycket du än kallar mig din ”vän”. Mina riktiga vänner skulle aldrig göra så. Vad mina riktiga vänner skulle göra med såna som dig, vill jag inte ens berätta. Du kommer aldrig att förstå ändå. ”Det handlar ju om affärer”…

Du kan ALDRIG tro att du som snorvalp på runt 20-30, kan lära mig ett skit om hur världen fungerar. Först måste du piska mig på ett IQ-test och sedan måste du försöka komma ikapp på trettio års erfarenheter.(snålt räknat). Be my guest…

Du kan ALDRIG förlita dig på att inte jag trycker till dig, om jag ser att du försöker blåsa dina ”vänner”, eller andra bekanta.

Du kan ge dig fan på att jag nitar dig, om du försöker blåsa MIG.

 

Jag har lärt mig vilka vänner jag har. Sånt tar över femtio år. Helt säker kan man inte vara heller…

Men de ytterst få vänner jag har, vet jag var jag har. De vet var de har mig också.

 

Ni som gärna flashar med era ”vänner” på nätet…

Hur många av dem skulle komma och säga farväl vid er dödsbädd?

Hur många tror ens att människor kan dö?

Tror ni själva att ni kommer att leva för evigt?

 

Vad tror ni då om ”livet efter detta”? Finns det ens ett liv? Har ni ens funderat i de här banorna? Kan ni förlika er med att allt kanske bara blir svart och inget ni gjort i ert liv betyder någonting? All er hängivenhet kan vara förgäves. Inget betyder någonting. Allt blir svart….

 

Den här texten dedikerar jag åt mina bästa polare(vägrar ”vänner”)

Sören har redan varit död. Hans hjärta låg på en diskbänk för helvete…

Håkan kommer aldrig att dö. Jag tror inte att de släpper in den gamle styckaren bland fint folk i himlen…

Om det nu blir så, så bär jag kistan. Min egen får jag väl bära själv som vanligt…

 

Gonatt.

 

 

12 kommentarer

Comments RSS
 1. Håkan

  ÄNTLIGEN!!!!
  Du är sanslöst ärlig och kul som vanligt….. 🙂
  Jag kommenterar lite senare (sitter å dricker carlsberg nu) annars blir det väl lika
  fel som när jag öppnar käften och säger nå´t rätt-eller nå´t sånt…..
  tjaaa…när jag läser det jag skrivit nu så,,,,,, jag jag vete faan.
  En sak ”vet” jag!
  -Alla religioner kan inte ha rätt, men alla religioner kan ha fel……..
  hadetännubättre sockis!

 2. UOlle

  Tjabba vännen!
  Rubriken i din förra blogg ”Vi var hårda. Stenhårda.” stämmer inte riktigt Roffe du är fortfarande hård. Stenhård.
  Nu tycker jag vi tar en hårdost macka och lyssnar på Allan Edwalls text en gång till.

 3. Jan Banan

  Var är fin blogg??

  • LappRoffe

   Tre olika personer har unisont gått in och hävdat att min blogg ”inkräktar på människors privatliv”. Hela bloggen alltså. Blogg.se köpte den censuren. Gissa vilka tre vi pratar om?

 4. Jan Banan

  Din

 5. Affe

  Har någon (läs Ken Kriminell) fått bloggen borttagen?

 6. Klara

  Off topic i vanlig ordning.
  Sitter och kikar skavlan, och kan inte värja mig från känslan av att Schibbye sitter och överdriver och angränsar till martyrskap.
  Man åker ner till Etiopien, ( med alla risker det innebär ) tänker sig att göra ett scoop, blir gripen och fängslad.
  Tråkigt och trist givetvis, men det kan ju inte kommit som någon nyhet att risken fanns där, det borde och har grabbarna givetvis kalkylerat med innan avresa.
  Jag är säkert korkad, visst förstår jag uppståndelsen när svenskar och speciellt journalister blir fängslade på lösa grunder, i främmande land, men vad är egentligen nytt?
  Att folk blir inlåsta? Att vissa regimer styrs på ett odemokratiskt vis?

  • LappRoffe

   ALLT är odemokratiskt. Så enkelt är det.

 7. Masse

  Bergman har dragit upp en dom i sin helhet om Kenta

  • LappRoffe

   En DOM säger inte så mycket om hur folk glappar åt snuten.. Jag sitter på varenda förundersökningsprotokoll som bedragaren/cykeltjuven varit inblandad i. Varför tror ni att aset är livrädd just nu? Varför måste folk tystas?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: