Om heder och svek i människovärlden.

· Okategoriserade
Författare

demens

Jag blir sällan förbryllad över figuranter i spelvärlden, men den här gången har jag blivit det på allvar. Det handlar naturligtvis om den s.k. ”superbloggen”. Folk som vet vad det handlar om kan fortsätta att läsa och för folk som inte vet det är det ointressant. Jag tänker inte länka till en dödsdömd blogg.

Jag gör en avstickare från mitt vanliga skrivande här, eftersom jag tror att det behövs och för att hedersmannen Glimne inte har de adminstrativa vapen här, som han gärna viftar med i sin egen blogg.

Mitt påpekande, på psykningsnivå, om att man aldrig kan bevisa vem som suttit vid ett tangentbord vid en nätkonflikt, fick hedersmannen Glimne att gå i taket som aldrig förr. Jag följde naturligtvis upp detta med insinuationer om att hedersmannen Glimne skulle ha startat en bettingsajt och ingick vad med psykiskt otillräkneliga personer. Ett rent skämt från min sida, vilket de flesta ickedementa förstår. Jag påpekade även senare att jag i sak höll med hedersmannen Glimne, men den hjärnan var inte mottaglig för just detta. Jag hade förvandlats till en ”Bergmans vapendragare”…

Hedersmannen Dan Glimne öser på med ytterligare texter och godkänner vilka förtal och personliga påhopp som helst i kommentarsfältet, så länge de inte riktas mot honom själv. Dessutom har hedersmannen Glimne kommit på den lysande taktiken att nämna LappRoffe vid hans riktiga namn. Något som Ken gjorde för åratal sedan och det bekom mig inte det minsta då heller.

Hedersman  Glimne drar det dock inte lika långt som Ken, och utelämnar min adress och synpunkter på min sambos utseende. Hedersman Glimne är dock noga med att nämna mitt efternamn så absurt många gånger att det blir pinsamt. Inte för mig, men för honom.

Vad vill hedersman Glimne uppnå med detta? Inbillar han sig att jag är skraj för honom, eller för hans fanclub? Vad är syftet?

Jag heter Rolf och bor  i Gnesta kommun. Det är ingen hemlighet. Jag har även Dan Glimnes exakta adress i samma kommun och vet exakt i vilket av radhusen han bor, eftersom jag gjort arbeten i området. Jag skulle dock aldrig lämna ut uppgiften till någon utomstående.

Vad finns det för heder i hedersman Glimne? Inte ett piss enligt mig.

Enligt honom själv är han en hedersman för att han anser att ingångna vad skall hållas och där håller jag med honom. Men jag skulle själv aldrig slå vad med människor som jag självt dömt ut som psykiskt instabila. Glimnes heder sätter dock inga hinder för sådant.

Glimnes heder stoppar honom heller inte från att använda privata mail som han fått i förtroende, till slagträn i någon sandlådedebatt på nätet. Hans heder stoppar honom heller inte från att använda uppgifter om sin antagonists tidigare anställningar, vilket han enligt egen uppgift fått från anställda inom Svenska Spel. Vad tycker SvS om Glimnes heder i det här fallet?

Vad tycker Glimnes arbetsgivare Unibet om hedern hos en av sina frontfigurer? Vad tycker kvällstidningen om förtalen som haglar i Glimnes blogg? Förtal som med lätthet kan ses som straffbara, om någon gör en polisanmälan.

Glimnes heder stoppar honom inte att sparka på folk som ligger. Då menar jag inte mig själv. Jag står fortfarande upprätt, till skillnad mot hedersmannen Glimnes fanclub, som står på knä framför Glimne och formar ett ”O” med sina trutar. Så lågt sjunker jag aldrig.

Vad gör att en hedersman som Glimne, måste vältra sig i självförhärligande berättelser om alla sina resor han gjort, alla farliga jobb han haft och alla böcker han skrivit?

Vad får en hedersman att upprepade gånger nämna sin egen, synnerligen goda ekonomi, i avsikt att påpeka att han minsann står ovanför visst patrask?

Hur mycket vadet handlade om mellan Bergman och Glimne?

Tusen spänn…

Tusen enkronor är alltså vad som behövs för hedersman Glime. Priset för att försöka förstöra människors liv. Eller snarare inbilla sig att man gör det. Nej, hedersman Glimne…Den hedern är inte värd en spänn…

47 kommentarer

Comments RSS
 1. a

  Elegant svaremål minst sagt. Glimne, replik?

  • LappRoffe

   Borde jag tillåta den dementa att svara? Han raderar och censurerar friskt i sin egen blogg. Varför borde JAG upplåta utrymme till en uppenbarligen sjuk människa?

 2. Jan Banan

  Håller med till fullo!
  Glimne har gått över gränsen och det tragiska är att de tre andra i superbloggen tagit hans parti.

  • LappRoffe

   Jag ser det på samma sätt. De delar ju blogg och adminverktyg. Tar man inte bort rena förtalsinlägg i kommentarsfältet, så är man enligt mig medskyldig till förtalet. Vore jag Bergman skulle jag gå till Farbror Blå…Min egen nyuppkomna beef med den senile tar jag inom kommunen…

 3. Jan Banan

  Måste tillägga att herr Glimne verkar ta sig själv på alldeles för stort allvar. Skoja om hans krigsmeriter i Libanon och han går bananas…..

  Att Glimne sedan i ena andetaget förespråkar fritt spelsverige och inget monopol för att i nästa andetag slafsa i sig gratis snittar på SvS spelgala bekommer han inte. Dubbelmoral finns inte….

  • LappRoffe

   Dubbelmoral existerar inte hos folk som anser sig vara både rikast och mest intelligenta på Norra Halvklotet…

 4. LappRoffe

  Det mest tragiska här, är att Glimne inte förstår orsak och verkan. Han förstår inte att hans patetiska utbrott skadar honom själv. Glimne är så förbannat uppfylld av sin egen inbillade förträfflighet, så han begriper inte att han kan få verkligheten uppkörd i arslet.

  Samma verklighet som hans tidigare kollega Norinder och hans senaste adoptivson Jadbäck fått smaka på. Sparken. Kicken. Stick! Bara en tidsfråga. Unibet kan aldrig hålla en så här ondskefull människa under sina vingar. Det vore förbannat dålig PR. Jag säger ett halvår. Någon som sätter emot?

  • LappRoffe

   Ha ha, ja nu kan han ju trolla på riktigt. Undrar hur mycket han vill ha svart, för att fåna sig på Veranda-SM om ett par månader?

 5. LappRoffe

  Dan Glimne har skrivit en hel bok i kommentarsfältet, men jag väntar med att publicera den. Glimnes framtoning framstår som allt annat än frisk. Av hänsyn till honom själv och hans närstående, måste jag faktiskt begrunda ifall jag verkligen vill släppa hans kommentar. Att Glimne inte är riktigt läskunnig, vet vi ju efter hans sätt att tolka mina korta inlägg på den s.k. superbloggen. Glimne skapar sina egna världar, där han anser att JAG borde aktivt gå i strid med Bergman, för annars är jag en anhängare till densamme. Jag vill uppmana hedersman Glimne att söka hjälp för sin paranoja. Det säger jag som utbildad på såna åkommor…

 6. Levve

  Publicera svadan så att vi alla får se hur han messar!

  • LappRoffe

   Njaa, jag låter det vara ett tag. Hedersman Glimne ska få se hur hans egen taktik fungerar när den drabbar honom själv. Kanske publicerar jag eller kanske gör jag det inte. DU, ditt gamla pingisgummi får naturligtvis texten mailad till dig själv, förutsatt att mailadressen är den rätta. Skål förresten!

 7. Levve

  Har supit bort lösenordet. Sätter upp en ny mejl!
  Skål Skål!

 8. LappRoffe

  Okej, din gamla mejlbombare. Tjohooo….

 9. LappRoffe

  Ett kort svar till hedersman Glimnes opublicerade kommentar: – Tyvärr Dan. Jag slår, av princip. inte vad med människor som uppenbarligen inte är helt friska. Så det bettet får du lägga till handlingarna. Prova med ”Glada Hudikteatern”. Den illegala bettingsajten http://www.fyllspel.glimne.com kanske kan göra sig en hacka där. Här i Gnesta har du ingen som ser dig som hederlig och ärbar…

 10. Andreas Bergman

  Unibet består bara av pack, så de älskar säkerligen Cylinderhatten och hans sinnessyga beteende.

  Anders Ström, Marcus Lindgren, Norinder, Cylinderhatten – råttor de Luxe hela högen.

  Jag älskar dock inte Cylinderhatten eller Norinders autolögner. Två clowner som gärna ljuger, men som backar när en liten löjlig boxningsmatch, poker och chess finns på agendan.

  Norinder fick förhinder – va la synd då…

  Go to hell fega lögnaras…

 11. Jan Banan

  Sötebrödsdagarna i pokerbranchen verkara avra över. En säljer villan (läs Norinder) och en skall börja trolla…LOL deluxe som Bergman skulle sagt. Fattas bara att Odelberg blir mentor åt Jidderbäck så är detta fulländat.

  • LappRoffe

   Det mest talande är ju ändå tystnaden från andra ”profiler”, angående Glimnes totala haveri mentalt. Nu vill ingen kommentera gamle nestors inlägg längre. Ingen tar strid som nestor kräver. Glimne inbillar sig även, i sin omnipotens, att hans senaste utspel STÄRKER hans varumärke. Det är lite tragiskt faktiskt. Hedersman Glimne har tidigare hållit sig utanför sån här skit, men nu är han den som startar fånerierna. Förr eller senare visar sig alltid en människas rätta ansikte. Glimnes ansikte var ett av de fulaste jag sett…

   • Andreas Bergman

    Jo, men precis. Så falsk och lismande ständigt inställsam för diverse potentater med ”fina” titlar. Nu när fördämningen rämnar så gör den det så klart big time. Jobbigt att vara falsk och lismande. Speciellt under så lång tid.

    Psykologen nästa Cylinderhatten!

   • LappRoffe

    Jag håller med dig till 100% här Bergman. I Glimnes bok gör det mig till en ”vapendragare”.
    Det Glimne inte förstår är att det även finns folk i hans absoluta närhet som anser att han överreagerat Deluxe i den här frågan. Ert lilla vad ger jag fulla fan i. Jag är nöjd med att ha avslöjat Glimes ondskefullhet…

   • Asså

    Du verkar vara typen som gärna ger skit och förväntar dig att alla ska ta den med ett leende på läpparna, men om den kommer tillbaka, blir du sur o grinig. Som mina fyraårigar på dagis. Om nu Glimne var så fel ute, vad skulle du in och veva för när du sen var tvungen att ducka. Tor Tille

   • LappRoffe

    Jag har inte ”vevat”. Du läser Glimnes syn på mina inlägg. Jag har påpekat att det rent juridiskt inte går att bevisa vem som suttit vid en viss dator vid ett visst tillfälle. Om du inte fattar att jag bara ville få igång Glimne, med mitt efterfäljande inlägg om ”Glada Hudikteatern”, så är du precis lika humorlös som Glajmen.
    Jag har dessutom inte duckat för ett skit.
    Glimne vill att jag ska strid för HANS syn på en löjlig vadslagning, genom att yra om ett hypotetiskt resonemang. ”Ifall det här hade hänt så hade du gjort så här, eller hur?”

    Min åsikt står fast och jag håller i sak med Glimne.
    Det ni kuksugare inte fattar är att Glimne ser alla som inte håller med honom om allt, som fiender. Han gör allt vad som står i hans inbillade makt att svartmåla människor, och tror att hans löjliga upprepande av efternamn kommer att göra att någon söker upp mig för fysiska tillrättavisningar.

    Ser du inte den taktiken så är du blind.
    Jag välkomnar varenda en av er, Glimne inräknad, att komma och tillrättavisa mig rent fysiskt.

    Se bara till att ni har en större båt än jag själv…

   • Asså

    Inte en gång har Glimne eller någon annan sagt nåt om ditt uppenbart skämtsamma inlägg om Huddikteatern. Du är den enda som drar upp det stup i kvarten. Precis som Glimne så tyckte vi att du var larvig när det första du skrev var att han aldrig skulle kunna bevisa att AB satt bakom tangentbordet. Vem fan bryr sig om det? Det behövs inga bevis mer än att AB själv aldrig förnekat det. Som vanligt ska det sen göras upp när orden inte räcker till. Fattar var du kommer ifrån, läst den här bloggen, har gjort en liknande resa själv, men inte fan går jag runt och ska göra upp med alla. Va fan skulle det bevisa att du spöar upp Glimne? Inte att du har rätt, bara att du saknar självkontrollen att inte spöa upp folk du retar dig på. Finns väl nån jävla diagnos för de me

   • LappRoffe

    Varför skulle jag spöa Glimne och var har jag sagt något sånt. Du hittar ju på egna sanningar precis som Glimne.

   • Asså

    ”Jag välkomnar varenda en av er, Glimne inräknad, att komma och tillrättavisa mig rent fysiskt.”

    Det är konstigt att tro att någon skulle bry sig så mycket om vad du säger att han skulle ”fysiskt tillrättavisa dig”, du låter verkligen din fantasi få fria tyglar. Att ens fundera i de banorna är ganska märkligt, vi snackar om kommentarer till ett blogginlägg, men du kanske menar allvar. Du kanske till och med hoppas, vad vet jag. Skitsamma, du verkar gilla att göra en höna av en fjäder, så lycka till.

   • LappRoffe

    Vad tror DU att syftet med Glimne skrämseltaktik är? Och var hade jag fel i att man inte kan bevisa vem som suttit vid en specifik dator vid ett specifikt tillfälle? Och anser du att DEN kommentaren rättfärdigar en total överreaktion från Glimne?
    Ni som automatiskt försvarar Glimne i allt han gör, är precis lika onda som Glimne själv. Förmodligen lika sjukligt självgoda också.

 12. LappRoffe

  Jag tycker dessutom att Bergman borde avsätta lite procent på bokförsäljningen till Glimne.
  Marknadsföringen har varit lysande och Glimne har promotat bäst.
  Tyvärr förstår inte professorn detta…

  • Asså

   Lär ju inte bli många ören OM den kommer ut. Och va han inte skyldig en lax redan

   • Andreas Bergman

    Vad grundar du det på lella vännen? Har du läst utdrag ur boken eller handlar det om att du inte gillar mig, möjligen? 😉

    Bluesbreaker kommer att sälja utav bara helvete. Varför? Storyn är het och spännande hela vägen.

    Plus att jag serverar en del goa grejer från tiden på Svenska Spel, Ladbrokes och Nya Lundenskolan där Örgrytes öfvre överklass gjorde bort sig big time gång efter annan.

    Svenska Spel är inte så präktigt som många tycks tro. Låt oss se efter vad Fru Strömming och Baronen hade för sig en kulen kväll innanför Visby ringmur.

    Laddie det mest självgoda jag skådat och upplevt. Blir några goa grejer från både Laddie und SS – mycket nöje! :-)b

 13. Andreas Bergman

  Jo men visst, Cylinderhatten promotar som en blådåre – en får tacke. Han till och med länkar till min sajt…

  Belöningen måste bli förstklassig och enligt följande:

  Ett styck cylinderhatt av finaste svart sammet plus ett par vita handskar och en sån där käpp med toppkula att svinga till höger och vänster som en annan Fred Astaire. Ett par stäppskor så är Cylinder full equiped. 😉

  För övrigt är det så här. Inget vad ingicks. Varför? Jo, när det spekulerades kring vad eller ej var kravet från min sida ett papper som skulle skrivas under av både moi och Cylinderhatten där villkoren dikterades. Så gjordes aldrig. Det skulle även sättas in 1000 kr per skalle på ett konto knutet till Dybban. Så gjordes inte heller. Möjligen att Cylinder gjorde så, men det har vi inte sett några bevis för så det svävar fortfarande i ovisshet. Skidt samme, den springande punkten var kontrakt påskrivet. Finns inget kontrakt. Ännu mindre något påskrivet av mig eller C.

  Att svamla en massa strunt kan Cylinderhatten göra tills han ruttnar bort. Couldnt care less. Att Förhinder tokljuger är för dåtidssorten enkom ”en detalj”, Nej Cylinder det är ingen detalj då han påstår en massa dynga om mig som inte stämmer.

  Dock – den dagen Förhinder inte får förhinder och verkligen träffar mig så kommer han själv att kunna se vem jag är och vad jag går för. Hoppas rubb å stubb filmas så kan var och en bilda sig en uppfattning om vem jag är och även om vem Förhinder är. Hoppas det blir snart, för jag är jävligt less på denna autoljugande clown som i mina ögon gått från underhållande och rak till en enda stor lögntomte.

  Va la synd då…

  • Asså

   Wow, skrivet kontrakt för att ingå ett vad. Men efter vad som hänt så förstår jag varför, ditt hedersord verkar inte mycket värt. Bara riktiga krukor letar undanflykter efter att ha förlorat ett vad. Om du kräver kontrakt för att slå vad om en lax kanske det inte är läge att raljera så förbannat om något som alla vet är rent önsketänkande.

   • LappRoffe

    Borde inte Herr/Fru Asså ståta med sitt riktiga namn här förresten? Du vet väl att din idol Glimne hånar alla som inte vågar tycka under eget namn. Seså, lyd din nestor nu. Annars är dina synpunkter inget värda.

   • Andreas Bergman

    Men du din jävla fitta – se för fan till att skriva ut ditt namn din lame fan.

    Glimne ville själv ha kontrakt. Nu påstår han att det finns i tre ex. Märkligt då att jag aldrig fått ett sådant. Det spelar väl ingen roll om Cylinderhatten skrivit under om jag inte har gjort det. Svårt om man inte ens har ett tillgängligt..

    Du är ju så jävla korkad. Jag skiter helt i laxen – det här är ren prestige och inget annat. Jag ville inte ha nåt vad om en sketen lax – jag ville ha ett där minst 500.000 kr stod på spel. Varför? För att åsamka Cylinderfanskapet mest möjliga skada. Vi kunde kört 5 MKR eller 500 MKR – ju mer desto bättre, men Cylindern ville hålla det på en sketen jävla lax.

    Du kan dra åt helvete din fege fan som inte ens står för vem du är.

    Ta med dig Knektfanskapet, Cylinderfanskapet, Förhinderfanskapet och Geigertfanskapet i samma veva…

   • Asså

    Det står där, kan ni inte läsa? Bra koll….

 14. mrx

  ”Jag har även Dan Glimnes exakta adress i samma kommun och vet exakt i vilket av radhusen han bor, eftersom jag gjort arbeten i området. Jag skulle dock aldrig lämna ut uppgiften till någon utomstående.”
  Det är bara att söka på eniro eller birhday.se om man är intresserad.
  http://www.birthday.se/sok/

  • LappRoffe

   Det går bra att söka på MIN också, inga problem. Fråga dig istället vad Glimne har för avsikt med sitt upprepande av mitt efternamn. Så har han aldrig gjort förr, trots att han haft namnet i åratal.

 15. Jan Banan

  Glimne vill givetvis ”skrämma” över Roffe till hans lag. Dock funkar det inte dena gång. Trots Bergmans ibland burdusa språk måste jag ge han mitt stöd då Glimnes metoder äcklar mig! Att sitta på sin ”egen” blogg och hänga ut folk och sedan stoppa diverse kommentarer som kritiserar han. Dessutom måla ut de som inte tycker som han som idioter är ett lågvattenmärke. Sedan skriva att han vet hur Bergman fick sparken och sedan påstå att detta inte kommer ifrån SvS personal är att skjuta sig själv i foten.

  Att sedan Dybban, Dödarn och Jaderbäck stöder han bojkott av Bergman är lika pinsam!

  • LappRoffe

   Är du säker på att samtliga stödjer Glimne? Eller är det något Glimne använder som slagträ?
   Om det är som du tror, måste jag faktiskt se över min bekantskapskrets.

   Anställda inom olika pokersajter verkar dock ha någon slags kutym sinsemellan, att inte hacka på varandra.
   Glimne har dragit det ett varv ytterligare, då han tycker att ALLA ska stödja honom.
   Fat chance. Sjukare människa än Glajmen finns inte i den här världen.

 16. Andreas Bergman

  Cylinderhatten är en jävla fitta som nu visar sitt rätt ansikte när vallen rämnar.

  Håkan och Roffe har klart för sig.

  • LappRoffe

   Vi har haft det klart för oss ganska länge. Lite kul att han får begrava sig själv utan att någon håller i spaden. Lite som gamla indianer…äh, nu känner jag för att dö…jag går och lägger mig därborta…men jag ska först skriva en hatblogg till Bergman…

 17. LappRoffe

  Herr Asså påstår alltså att han heter Tor Tille och är från Dalarna. Ha ha vilket jävla mongo.
  Kom igen nu fegis. Flasha ditt blekfeta rövslickaransikte…

  • Asså

   Hmm, jag har aldrig sagt jag kommer från Dalarna.

   • LappRoffe

    Nej, men du har aldrig sagt något annat heller. Antingen visar du vem du är, eller så åker dina inlägg i papperskorgen. Den taktiken har jag lärt mig av Glimne och Jadbäck.

 18. Andreas Bergman

  Det här kan vara det mest sinnessyga sen Cylinderhatten broderade på som sin tid som knekt inom FN.

  Trodde inte det var möjligt att bli så helt häpnadsväckande självgod.

  Världsrekord! 🙂

  Hämtat från Superbloggen:
  ——————————–

  Raderat

  • LappRoffe

   Min uppgiftslämnare önskade att jag skulle vila lite med artilleriet tills samtliga papper fanns verifierade. Svårare än så var det inte. Till skillnad mot hedersmannen, publicerar jag inte privata mail, ifall postaren inte uttryckligen ger sin tillåtelse.

   Offentliga handlingar kommer jag att publicera i min andra blogg.
   Oavsett vad dessa gäller…

  • LappRoffe

   Plockade bort texten eftersom den redan finns på andra ställen. Jag håller Glimnes grandiositet i den andra bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: